Software op maat laten maken voor jouw bedrijf

Software op maat is de beste keuze als je opzoek bent naar een schaalbare manier om je workflow te verbeteren. Door processen te automatiseren werk je efficiënter en maak je jezelf het leven gemakkelijker. 7Lab is expert op het gebied van software op maat. We denken graag met je mee om jouw plannen concreet te maken.

Chat me ons team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Klaar voor de toekomst

7Lab maakt software waarmee jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Onze software experts zetten al jouw wensen om in de meest gebruiksvriendelijke software. Standaardsoftware wordt vaak als goedkope en gemakkelijke oplossing gezien als bedrijfssoftware. Vaak blijkt de software toch net niet aan te sluiten op jouw wensen en duur uit te vallen op het moment dat je bedrijf groeit. Software op maat is op de lange termijn vaak een stuk goedkoper en groeit mee met je bedrijf. Onze IT-accelerator helpt je daarbij met het vertalen van je wensen richting het development team.

Software op maat laten maken voor jouw bedrijf
Software op maat laten maken voor jouw bedrijf

Een hecht team, snelle ontwikkeling

Ons team is hecht en op elkaar ingespeeld. Vanuit ons kantoor in de Houthavens van Amsterdam werken wij aan de mooiste software oplossingen. Onze software experts worden constant bijgeschoold, hierdoor ben je verzekerd van de veiligste software, voorzien van de meest recente technologische mogelijkheden.

Heldere tarieven

Transparantie is de basis voor een goede samenwerking. Ons uurtarief is daarom helder: €105. Je haalt daarmee de meest ervaren developers en specialisten in huis die efficiënt te werk gaan.

Heldere tarieven

Scrum

Onze software ontwikkelen we volgens de Scrum methodiek. We werken met tweewekelijkse Sprints waarin we een werkend deel van de software opleveren. Een IT-accelerator begeleidt dit proces eventueel, waardoor jouw software wensen nog sneller vertaald worden naar het ontwikkel team. Ook zorgt hij ervoor dat functionaliteiten worden gerangschikt op haalbaarheid en mate van belang.

Scrum

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Nippon Express

Om accountmanagers en klanten van Nippon Express te helpen met het tracken van hun shipments bouwden we een track & trace systeem. De 60.000 medewerkers en klanten kunnen het systeem als app op hun telefoon zetten of gebruiken via hun desktop browser.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES