Software op maat door onze software ontwikkelaars

Heb je een nieuw idee voor software op maat? Wij hebben ervaren software ontwikkelaars in huis voor elk project. We helpen helpen bij projecten die zijn vastgelopen en zorgen ervoor dat je weer verder kunt.

Onze IT-Accelerator helpt met het vertalen van je wensen naar software eisen volgens de SCRUM methodiek.

Chat met Bas
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Daarmee worden jouw behoeftes perfect vertaald naar software op maat.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Wij werken kostenefficiënt en snel door onze jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling.

software advantages

Super veilig

Beveiliging wordt gegarandeerd doordat we alle software AVG-/GDPR- compliant afleveren. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar.

Software op maat laten maken door 7Lab

Klaar om software op maat te laten maken? Onze IT-Accelerator helpt je met het vertalen van je wensen naar een werkend software product middels de SCRUM methodiek. In korte Sprints leveren we iedere twee weken een werkend onderdeel af. We integreren de nieuwste technologieën en helpen onze klanten daarmee een stap vooruit te maken. Op basis van onze kennis en ervaring ontwikkelen we technisch hoogstaande en gebruikersgerichte software op maat.

Heb je een nieuw idee? Dan zijn we een goede match. We analyseren en prioriteren de functionaliteiten die je in de software verwerkt wilt hebben. Met de kennis van 7Lab zorgen we voor een snelle lancering van jouw software.

Software op maat door onze software ontwikkelaars
Software op maat door onze software ontwikkelaars

Ben je op zoek naar een ervaren software partner?

Bij 7Lab bieden we kennis, flexibiliteit en gaan we graag een langdurige samenwerking met jou aan! Wil je advies over functionaliteit en usability of specifieke software laten maken? Of ben je op zoek naar een extern ontwikkelteam? Wat jouw vraag ook is, op het gebied van software ontwikkeling hebben wij een passend antwoord.

Een hecht team van softwareontwikkelaars in Amsterdam

Door ons in te huren heb je de voordelen van ontwikkelaars op uurbasis. Geen project is ons te complex en software op maat maken is dus geen probleem. Jij bepaalt hoe ons team werkt. Indien gewenst leveren we een Scrum Master, of IT-Accelerator om de skillset binnen je project compleet te maken.

Een Product Owner (de klant) creëert samen met onze specialisten een geprioriteerde wensenlijst, ook wel de backlog. Door middel van de Scrum methodiek wordt deze backlog afgewerkt, waardoor de belangrijkste functionaliteiten als eerst worden opgeleverd.

Een hecht team van softwareontwikkelaars in Amsterdam

Wat voor projecten draaien we zoal

Wij hebben ervaring met software op maat maken voor ondernemers in vele branches. Van kantoorautomatisering tot magazijnen- en productie omgevingen.

We hebben onder andere projecten gerealiseerd op het gebied van administratieve software, order management, voorraadbeheer, workflow besturing, planningssoftware voor uitzendbureau en detachering, logistieke software en kantoorapplicaties. Voor ArtCastle ontwikkelden wij een algoritme dat foto’s automatisch om kan zetten in tattoo stencils.

Wat voor projecten draaien we zoal

Je huidige software in een nieuw jasje?

Ook je huidige software kunnen we aanpassen en een nieuwe look geven. Functionaliteiten en data blijven daarbij uiteraard behouden.

Wil je het moment aangrijpen om nieuwe ideeën toe te voegen aan het systeem? Geen probleem. We bouwen nieuwe software afgestemd op jouw wensen. Het resultaat is een verbeterde versie van de software, efficiënter dan ooit en klaar voor de toekomst!

Je huidige software in een nieuw jasje?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Green Specialties

Green Specialties kwam bij ons met de uitdaging om het gehele traject van telen, verwerken en distribueren te optimaliseren. Het resultaat is de Green Trace applicatie. Een product traceability platform dat alles van teelt tot transport inzichtelijk maakt.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES