Veilige software ontwikkelen

Veilige software laten ontwikkelen? De IT markt is constant in ontwikkeling. Hierdoor zijn er bijna dagelijks nieuwe toepassingen welke ieder zijn eigen uitdagingen met zich mee brengen op het gebied van veiligheid. Bij 7Lab werken we daarom met de laatste veiligheidsstandaarden tijdens de ontwikkeling en hosting van software.

Wil je weten hoe jouw software er voor staat op het gebied van veiligheid?

Chat met het team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT-Accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Hierdoor sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel.

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw veilige software steekt daardoor perfect in elkaar.

Bewezen proces

Al tijdens de ontwikkeling zijn we volop bezig met de veiligheid van de software. Mogelijke risico’s worden besproken en alle code wordt door een mede-ontwikkelaar gecontroleerd.

Zodra een onderdeel af is gaat deze code door onze deploymentstraat heen waarin een aantal automatische scans worden gedaan om mogelijke veiligheidsrisico’s er uit te halen.

Veilige software ontwikkelen
Veilige software ontwikkelen

Ongekende kwaliteit

We maken bij het hosten van onze applicaties enkel gebruik van ISO9001, ISO27001, ISO14001, ISO50001 en SSAE16 Type II gecertificeerde datacenters welke in Nederland staan. Op deze servers draaien op verschillende niveau’s scans welke ongewenste wijzigingen direct detecteren.

Daarnaast loopt al het verkeer via SSL, het DNS verkeer via een proxy (tegen DDOS aanvallen) en gebruiken we een dubbele firewall. Kortom, voor veilige software zit je bij 7Lab helemaal goed!

Gerelateerde case

Eurocross

Eurocross Assistance biedt hulp aan mensen in nood over de hele wereld. 24/7 staat het supportteam klaar om voor de juiste oplossing te zorgen. Om deze support te optimaliseren ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving is het gehele dossier in te zien. Zo hebben klanten altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Dit zorgt voor minder telefonisch contact en geeft het supportteam ruimte om meer aandacht te besteden aan het bieden van een luisterend oor en de nodige ondersteuning.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kan ik je snel een stap verder helpen. Via onderstaande button kun je een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Maak een afspraak Stuur een e-mail
Hobie Windt
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES