Trends

7Lab is altijd bezig met de toepassing van de laatste trends op het gebied van software ontwikkeling. Opzoek naar een partij die je kan helpen met het toepassen van een Blockchain, Artificial Intelligence, Objectherkenning, Deep learning data analytics, headless CMS systemen of het uitrollen van een API based IT architectuur? Voor ons geen probleem!

We scholen onze developers constant bij, daardoor kunnen we de nieuwste technologieën ook bij jouw bedrijf toepassen.

Chat met een expert
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Wij helpen je om voorop te lopen

Jouw organisatie moet groeien. Behaal daarom een voordeel door nieuwe diensten te ontwikkelen met opkomende technieken. Ondek nieuwe kansen en ga in gesprek met één van onze IT-accelerators om de mogelijkheden te bespreken. Via de 7Lab Digitale Transformatie Scorecard kijken we op welk gebied je de meeste kansen hebt, vervolgens ontwikkelen we binnen no-time een werkende toepassing.

  • Niet alleen praten over trends, maar juist ook toepassen!
  • Hulp van IT-accelerator met vinden van juiste kansen
  • Toepassing van de laatste technologieën en trends
Trends
Trends

Scrum

We bouwen onze software aan de hand van de Scrum methodiek. Dat betekent dat er iedere twee weken een werkend onderdeel wordt opgeleverd in een Sprint. Met nieuwe technieken en trends weet je soms niet hoe de gebruikersacceptatie verloopt. Door het traject op deze manier aan te pakken beperkt je het risico en heb je maximale flexibiliteit in de ontwikkeling.

  • Efficiënt ontwikkelen met Scrum
  • Iedere twee weken werkend onderdeel van je software
  • Minder risico en flexibele ontwikkeling
Gerelateerde case

Eurocross

Voor Eurocross ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving kunnen klanten hun gehele dossier inzien en is altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Minder telefonisch contact geeft de hulpverleners ruimte om meer aandacht te besteden aan de kwalitatieve hulpverlening.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES