Trends

7Lab is altijd bezig met de toepassing van de laatste trends op het gebied van software ontwikkeling. Opzoek naar een partij die je kan helpen met het toepassen van een Blockchain, Artificial Intelligence, Objectherkenning, Deep learning data analytics, headless CMS systemen of het uitrollen van een API based IT architectuur? Voor ons geen probleem!

We scholen onze developers constant bij, daardoor kunnen we de nieuwste technologieën ook bij jouw bedrijf toepassen.

Chat met een expert
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Wij helpen je om voorop te lopen

Jouw organisatie moet groeien. Behaal daarom een voordeel door nieuwe diensten te ontwikkelen met opkomende technieken. Ondek nieuwe kansen en ga in gesprek met één van onze IT-accelerators om de mogelijkheden te bespreken. Via de 7Lab Digitale Transformatie Scorecard kijken we op welk gebied je de meeste kansen hebt, vervolgens ontwikkelen we binnen no-time een werkende toepassing.

  • Niet alleen praten over trends, maar juist ook toepassen!
  • Hulp van IT-accelerator met vinden van juiste kansen
  • Toepassing van de laatste technologieën en trends
Trends
Trends

Scrum

We bouwen onze software aan de hand van de Scrum methodiek. Dat betekent dat er iedere twee weken een werkend onderdeel wordt opgeleverd in een Sprint. Met nieuwe technieken en trends weet je soms niet hoe de gebruikersacceptatie verloopt. Door het traject op deze manier aan te pakken beperkt je het risico en heb je maximale flexibiliteit in de ontwikkeling.

  • Efficiënt ontwikkelen met Scrum
  • Iedere twee weken werkend onderdeel van je software
  • Minder risico en flexibele ontwikkeling

Zet de volgende digitale stap

Wij helpen je graag op weg met het realiseren van de digitale ambities van jouw organisatie. Maak een afspraak met een van onze IT experts en ontdek de mogelijkheden van software.

Maak een afspraak
Gerelateerde case

Workboost

Workboost is een nieuwe applicatie die in het leven is geroepen om het ontwikkelproces dat professionals, zoals leraren, (loopbaan)coaches en consultants, met hun klanten doorlopen leuker, sneller en effectiever te maken. Tegelijkertijd krijgt de werkgever een inzichtelijk overzicht van de vooruitgang.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Lees hier de laatste trends op het gebied van software development

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES