Artificial intelligence

Wil je met je bedrijf aan de slag met Artificial Intelligence? 7Lab ontwikkelt de beste AI software, samen met jou. Wij hebben de meest ervaren developers in dienst die snel en effectief werken.

Chat met een expert
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Doorgroeien met AI

Artificial Intelligence biedt de mogelijkheid om een algoritme te schrijven en om zonder de tussenkomst van een analist trends te ontdekken in data. Ook verbanden die voor een mens niet logisch lijken kunnen wel degelijk een correlatie bevatten en herkent worden met Artificial Intelligence. Met de inzichten die je verkrijgt kun je kansen herkennen en je bedrijf door laten groeien.

Artificial intelligence
Artificial intelligence

Mogelijkheden van AI

Er zijn twee subcategorieën te onderscheiden als je aan de slag gaat met algoritmes: Deep learning en Machine Learning.

Deep learning is een zelflerend algoritme dat zichzelf continue verbeterd. Het is te vergelijken met de hersenen van een mens, die ook almaar door leren. Zo is er bijvoorbeeld een app ontwikkeld die door middel van Deep learning zwart-wit foto’s om kan zetten naar kleurenfoto’s. Machine learning is een wiskundig algoritme, gebaseerd op statistiek. Het is ook zelflerend, maar je weet wel hoe het leert en jij bepaalt zelf de strategie van hoe er geleerd wordt. Amazon gebruikt Machine learning bijvoorbeeld om aan de hand van bergen data aanbevelingen te doen voor aankopen.

Gerelateerde case

Eurocross

Eurocross Assistance biedt hulp aan mensen in nood over de hele wereld. 24/7 staat het supportteam klaar om voor de juiste oplossing te zorgen. Om deze support te optimaliseren ontwikkelden wij samen met TJIP en Koos Service Design het Digitaal Dossier. In deze digitale klantomgeving is het gehele dossier in te zien. Zo hebben klanten altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Dit zorgt voor minder telefonisch contact en geeft het supportteam ruimte om meer aandacht te besteden aan het bieden van een luisterend oor en de nodige ondersteuning.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kan ik je snel een stap verder helpen. Via onderstaande button kun je een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Maak een afspraak Stuur een e-mail
Hobie Windt
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES