Artificial intelligence

Wil je met je bedrijf aan de slag met Artificial Intelligence? 7Lab ontwikkelt de beste AI software, samen met jou. Wij hebben de meest ervaren developers in dienst die snel en effectief werken.

Chat met een expert
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Doorgroeien met AI

Artificial Intelligence biedt de mogelijkheid om een algoritme te schrijven en om zonder de tussenkomst van een analist trends te ontdekken in data. Ook verbanden die voor een mens niet logisch lijken kunnen wel degelijk een correlatie bevatten en herkent worden met Artificial Intelligence. Met de inzichten die je verkrijgt kun je kansen herkennen en je bedrijf door laten groeien.

Artificial intelligence
Artificial intelligence

Mogelijkheden van AI

Er zijn twee subcategorieën te onderscheiden als je aan de slag gaat met algoritmes: Deep learning en Machine Learning.

Deep learning is een zelflerend algoritme dat zichzelf continue verbeterd. Het is te vergelijken met de hersenen van een mens, die ook almaar door leren. Zo is er bijvoorbeeld een app ontwikkeld die door middel van Deep learning zwart-wit foto’s om kan zetten naar kleurenfoto’s. Machine learning is een wiskundig algoritme, gebaseerd op statistiek. Het is ook zelflerend, maar je weet wel hoe het leert en jij bepaalt zelf de strategie van hoe er geleerd wordt. Amazon gebruikt Machine learning bijvoorbeeld om aan de hand van bergen data aanbevelingen te doen voor aankopen.

Gerelateerde case

Intures

Slimme software voor efficientere inspecties en makkelijker databeheer.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES