Augmented reality app voor jouw bedrijf

7Lab maakt de beste software op maat die jouw leven gemakkelijker maakt. We implementeren augmented reality, zodat je jouw klanten de best mogelijke ervaring kunt bieden. Ons team van experts staat voor je klaar en denkt met je mee.

Chat met ons team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

De mogelijkheden

Augmented reality biedt gebruikers ongekende mogelijkheden. Pokemon Go is een goed voorbeeld van een AR toepassing die op grote schaal gebruikt wordt. Maar ook IKEA is veel met AR bezig. Het bedrijf ontwikkelde een app waarin meubels kunnen worden weergegeven in het huis van de gebruiker. Een zeer handige tool die erg succesvol is.

Augmented reality app voor jouw bedrijf
Augmented reality app voor jouw bedrijf

Ervaren ontwikkelaars en werken met Scrum

Bij 7Lab werken wij met de Scrum methodiek. In tweewekelijkse sprints leveren we een werkend onderdeel op van de software. Je wordt onderdeel van ons hechte team en samen bouwen we aan de mooiste software bij ons op kantoor in de Houthavens van Amsterdam.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Edualdo.nl

Kennisdelingsplatform en community voor alle voortgezet onderwijs docenten in Nederland. Door gebruik te maken van de technologie "progressive web app" kan deze website ook offline en als app op elk type apparaat gebruikt worden.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES