Blockchain oplossingen

Blockchain technologie is langzaam de wereld aan het veroveren. Deze technologie heeft de potentie om de workflow van je bedrijf naar het volgende level te tillen. 7Lab helpt je om deze sprong voorwaarts te maken, zodat je klaar bent voor de toekomst.

Chat met ons
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Daarom blockchain

Blockchain is een systeem waarbij je zonder tussenkomst van derden transacties of contracten kunt verifiëren. Data is daarbij niet te manipuleren en je bent ook niet afhankelijk van derden. Tevens biedt blockchain de mogelijkheid om bepaalde triggers in te bouwen waardoor transacties of contracten automatisch worden uitgevoerd.

  • Data en transacties delen zonder tussenkomst van derden
  • Automatisch contracten uitvoeren
  • Snel en veilig
Blockchain oplossingen
Blockchain oplossingen

Smart contracts

Wil je aan de slag met Smart Contracts, bijvoorbeeld om arbeidscontracten via het Ethereum platform over te dragen? Wij denken met je mee en helpen je met ontwikkelen van blockchains die je bedrijf de volgende stap laten zetten. Onze experts werken volgens de Scrum methodiek. Hierdoor heb je binnen enkele weken al een werkend onderdeel live staan.

  • Werken met Scrum
  • Snelle oplevering
  • Klaar voor de toekomst
Gerelateerde case

Intures

Slimme software voor efficientere inspecties en makkelijker databeheer.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT-accelerator én ondernemer kan ik je vaak al snel een stap verder helpen. Chat, bel +31 20 705 1010 of stuur me een mail.

Chat direct Stuur een e-mail
Bas Alderding
THE PEOPLE BEHIND THE STORIES