Deep learning data analytics

Ontdekt nieuwe inzichten binnen je bedrijf met deep learning data analytics. Stop met het werken in onhandige Excel sheets. Ontwikkel custom software met 7Lab en ontdek wat je uit data kunt halen zonder dat je er een leger aan analisten voor nodig hebt.

Chat met Bas
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Deep learning in de praktijk

Deep Learning ontwikkelt zich in rap tempo en wordt al op grote schaal toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een geautomatiseerde online assistent als klantenservice. Deep learning leert in zo’n geval van klanten afhandelingen uit het verleden om zo goed mogelijke service te verlenen tijdens een nieuwe vraag van een klant.

Deep learning data analytics
Deep learning data analytics

Hecht team, sneller ontwikkelen

Ons team is hecht en op elkaar ingespeeld. Wij werken vanuit ons prachtige kantoor in de Houthavens van Amsterdam. We scholen onze developers regelmatig bij, waardoor we gegarandeerd snel en effectief te werk gaan. Binnen enkele weken hebben we al een werkend product online staan.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

VKG Keurmerk

Het VKG Keurmerk garandeert kwaliteit bij het plaatsen van kunststof kozijnen. Om dit proces van fabriek tot garantiecertificaat te waarborgen, kwam VKG bij 7Lab voor een app. 

De VKG-app en webapplicatie bieden een platform waarmee ketenpartners beter kunnen samenwerken. Hoe? Lees het in de VKG-Keurmerkcase.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES