Klaar voor de toekomst met objectherkenning

Met objectherkenningssoftware gaat er een wereld voor je open, vol met nieuwe kansen. 7Lab ontwikkelt de beste software, samen met jou. Ons team van experts denkt met je mee en zorgt ervoor dat je binnen enkele weken al een werkend product online hebt staan.

Chat met ons team
software advantages

Perfecte aansluiting

Een IT accelerator adviseert in het ontwikkeltraject. Zo sluit de software precies aan bij wat je nodig hebt.

software advantages

Snelle realisatie

Jouw software realiseren wij in no-time. Door onze relevante ervaring met soortgelijke projecten werken we kostenefficiënt en snel. 

software advantages

Super veilig

Wij garanderen de beste veiligheid voor jouw applicatie. Alle software leveren we AVG-/GDPR- compliant op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

software advantages

Gecertificeerde developers

Onze gecertificeerde developers zorgen voor opleveringen van de hoogste kwaliteit. Jouw software steekt daardoor perfect in elkaar. 

Klaar voor de toekomst met objectherkenning

Dankzij Google’s Cloud Vision API is het tegenwoordig mogelijk om objectherkenningsfeatures te verwerken in apps en software applicaties. Zo kan er een label gehangen worden aan het object dat gedetecteerd wordt. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn bij de beveiliging van panden. Zo zou je je werknemers kunnen onderscheiden van onbekenden. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken met je mee.

Klaar voor de toekomst met objectherkenning
Klaar voor de toekomst met objectherkenning

Snel ontwikkelen, de beste kwaliteit

Ons team van experts is feilloos op elkaar ingespeeld. Wij werken volgens de Scrum methodiek, waardoor we zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Aanvullend kunnen we een Scrum Master of een IT-accelerator leveren, die jouw team compleet maken.

Laten we (digitaal) een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat er mogelijk is of wil je gewoon even sparren? Als IT Accelerator kunnen we je snel een stap verder helpen. Via onderstaande tool kun je direct een videocall inplannen voor een korte kennismaking.

Gerelateerde case

Kunst.nl

Voor het uitscannen van voorraad en afleveren van kunst bij klanten bouwde 7Lab een native app. Dit betekent een flinke tijdsbesparing voor chauffeurs, magazijnmedewerkers en art-consultants.

Case study
ONZE KLANTEN EN AMBASSADEURS
BLOG

Meer weten over de laatste trends op het gebied van software development?

THE PEOPLE BEHIND THE STORIES